NEXTads Blog: Comunicat oficial lansare NEXTads Romania
Scris de Adriana Roşca
PR Department
Wild Media Romania

29 Martie 2013

După un studiu amănunţit asupra mediului online din România, compania Wild Media a lansat prima platformă de Social Media Marketing, respectiv Social Media Affiliate Marketing în România, denumită NEXTads.

Această platformă are la bază interacţiunea dintre utilizatorii reţelelor sociale precum Facebook şi crearea unui venit din mediul online. Proiectul se află în stagiile primare în care se construieşte o comunitate puternică de utilizatori fidelizaţi cu ajutorul cărora Wild Media introduce acest concept într-un mod realist şi fără ascunzişuri, pentru a elimina orice dubiu din partea utilizatorilor sistemului.

Wild Media le oferă tuturor membrilor înscrişi în programul NEXTads posibilitatea de Afiliere la înregistrare şi participarea în mod activ la promovarea campaniilor din sistem, în acelaşi timp aplicaţia vine ajutorul utilizatorilor prin stimularea activităţii pe Internet într-un mod benefic.

Cristian Carp, în calitate de director general la Wild Media Romania afirmă: “NEXTads este un proiect ambiţios care trebuie implementat în România cu succes, este necesar ca oamenii să înţeleagă că mediul online poate genera venituri substanţiale pentru ei, secretul este să ştie cum să îl gestioneze şi cum să profite de ocazii.”

În prezent s-au înscris peste 2500 de utilizatori din România în doar o săptămână de la plasarea aplicaţiei în mediul online, prin intermediul acestor utilizatori s-a generat un reach maxim de peste 1.5 milioane de oameni (– număr reprezentativ pentru legăturile directe ale fiecărui utilizator înregistrat), sistemul creşte în mod progresiv fără a necesita un buget de promovare.

Wild Media România este o companie IT din România care oferă soluţii full-service în domeniul Online Media şi Advertising cât şi servicii de Dezvoltare Web & Software. Cu o echipă tânără şi pregătită să exceleze în fiecare proiect în care se implică, Wild Media se exprimă prin concretizarea fiecărui proiect la care participă, prin rezultate relevante şi în mod special prin inovare.


Comunicat distribuit pe:
http://www.anis.ro/
http://wildmedia.ro/lansare-nextads